Българска асоциация по превенция и контрол на нозокомиалните инфекции

"Безопасност за пациента
Защита на персонала"

RORARIX

БАПКНИ "БулНозо" е член на Международната Федерация по Контрол на Инфекциите (IFIC)

IFIC logo

Място за реклами

Предлагаме настоящото каре за публикуване на Ваша реклама. Вижте нашите оферти.

___________

Първият тематичен брой от поредицата БулНозо Академия.

Корица

С настоящото издание се опитахме да съберем в помагало с формат А5 Медицинския стандарт и редица препоръки за превенция на инфекциите. Надяваме се така да сме полезни за ежедневната ви практика.

Google група BulNoso

За да сте информирани за нашата дейност:
Имейл:
Архив на групата

Класиране на този сайт в:

BGtop
Щракнете, за да гласувате за нас

БулНозо Академия

Българската Асоциация по Превенция и Контрол на Нозокомиалните Инфекции „БулНозо” предоставя чрез обучителната си дейност форум на медицинските специалисти от страната, като всяка eсен, в периода октомври-ноември, организира своя национален форум – КОНГРЕС ПО НОЗОКОМИАЛНИ ИНФЕКЦИИ или СЕМИНАР на БулНозо АКАДЕМИЯ, които се редуват през година. Важен принос към развитието на информационно-обучителната дейност на БулНозо е стартирането през 2013 г. на БулНозо Академия, провеждана благодарение домакинството на УМБАЛ „Света Анна” София.

Пети национален семинар на БулНозо Академия
с подкрепата на Министерство на Здравеопазването

Поредният, 5-ти Национален семинар на „БулНозо Академия“ ще се проведе на 10 ноември, 2017 г. в Университетска болница „Св. Анна“-София.

Снимки

Програма

Второ съобщение

Покана за участие

Покана за участие до фирми

Регистрационна карта за фирмени участници

 

Тематична поредица БулНозо Академия

Благодарение на сътрудничеството си с болниците – колективни членове на БулНозо, през 2014-2015 г. бяха подготвени и издадени два броя на новата, тематична серия притурки към списанието, носеща названието „Помагало за клинициста”, посветени на най-значимите и актуални проблеми, свързани с безопасността на пациента в клиничната практика. и предназначени за участниците в информационно-обучителните семинари на БУЛНОЗО АКАДЕМИЯ. Първият брой „За превенцията на инфекциите в болничната практика” беше отпечатан през 2014 г. и включен в материалите за участниците в 10-ия конгрес на БулНозо, а вторият - „За хигиената на ръцете в здравната практика” – през 2015 г. за материалите на 3-ия Национален семинар на Академията. Третият брой от поредицата "За превенцията на инфекциите, свързани с инвазивни процедури в медицинската практика" беше част от материалите за участниците в 5-ия Национален семинар на БулНозо Академията през 2017 г.

Корица

Брой 1 (.pdf файл)


Брой 2 (.pdf файл)


Брой 3 (.pdf файл)

Copyright © 2010, Българска асоциация по превенция и контрол на нозокомиалните инфекции БулНозо.